Ce facem noi la RTA Hospitality Consulting SRL?

 calc Echipamente IT noi&SH

RTA pune la dispozitia clientilor sai personal specializat care ofera consultanta tehnica si comerciala in alegerea de echipamente IT, echipamente de networking, solutii necesare afacerii dumneavoastra.

 email setup Setari pentru internet si email

Daca instalati o conexiune noua sau vreti sa rezolvati probleme ridicate de infrastructura existenta, RTA va poate oferi servicii prompte si de incredere astfel incat sa fiti “conectati”. Tehnicienii nostri va stau la dispozitie in rezolvarea problemelor cu cele mai folosite softuri de mail (MS Outlook Mail, Outlook Express, Foxmail, YahooMail).

 reparatii Reparatii si upgrade-uri

Noi, cei de la RTA, intelegem valoarea unui computer vechi. Daca doriti sa cresteti performanta vechiului sistem il puteti aduce la noi pentru o evaluare gratuita.

 backup Backup si recuperare de date

Specializati in backup de date, RTA va poate ajuta sa planificati si sa executati un proiect de backup pentru a va oferi liniste sufleteasca. In cazul pierderii datelor putem efectua o recuperare de date.

 retele Retele

Prin incredere, securitate si utilizare optima ne masuram calitatea retelelor. Specialistii RTA va pot transfera afacerea in secolul 21.

wifiRetele wireless

Avand experienta in tehnologia retelelor, RTA va poate extinde reteaua in tot biroul sau la nivelul intregului sediu.

 devirusareDevirusare

Pana acum toata lumea a avut de a face cu devirusarea. Infectarea unui calculator este un lucru neplacut si cu efecte destructive. Apelati cu incredere la noi pentru orice problema legata de virusi sau securitate. Beneficiati de experienta noastra in devirusare pentru a avea calculatoare curate si sigure.

web Web Design, Domenii si Hosting

In ziua de astazi cea mai buna modalitate de a intra in contact cu clientii dvs. este sa va promovati afacerea online. Fie ca e vorba de creare site sau optimizare site-ului existent noi suntem pregatiti sa rezolvam aceasta problema. Va oferim servicii complete de web design, creare site, optimizare web.

 suport Suport si Consultanta

Ajutorul va sta la dispozitie la numai un apel/click distanta – vom veni chiar si la dvs! Asiguram servicii de reparatii calculatoare si suport IT si la domiciliul clientilor (orasul Nehoiu si zonele invecinate) atat pentru persoane fizice cat si juridice.