RTA Hospitality Consulting SRL asigura eliminarea oricarui virus, garantat.

Avem o vasta experienta si o strategie de succes in eliminarea oricaror tipuri de virusi, rootkit-uri, viermi si orice alt “malware”. virusi

O “ciuma” moderna

In ultimii 20 de ani, virusii au devenit mai raspanditi, mai agresivi si mai perseverenti. Astazi, virusii nu sunt dezvoltati de tocilari singuri ci de sindicate de crima organizata care doresc sa comita fraude, furturi sau orice alte activitati care sa contribuie la bunastarea lor materiala.

Cea mai mare parte din virusii pe care i-am inlaturat la RTA sunt cei numiti adesea “Ransomware”(virusi de recompense) sau “Extortionware” (virusi de santaj). Acesti virusi sunt trimisi ca si softuri antivirus si vor efectua scanari ale PC – ului in continuu (desi ei de fapt nu scaneaza nimic) afisand astfel rezultate false si sustinand ca PC-ul dvs. este infectat cu virusi pentru care trebuie sa achizitionati antivirusii lor pentru a ii inlatura.

Binenteles, daca faceti acest lucru, problema nu va disparea, veti ramane si fara resurse financiare si un individ din cealalta parte a lumii va avea astfel detaliile cardului dvs. si alte informatii pe care le-ati furnizat.

devirusare Devirusare 100% garantata

Experienta noastra cu virusii moderni si malware a demonstrat ca cea mai eficienta cale de a-i inlatura este reformatarea calculatorului. Multi virusi moderni vor submina sistemul pana in punctul in care antivirusul nu va putea nici macar detecta (daramite inlatura) problema, astfel incat formatarea este singura cale care garanteaza ca virusul este complet inlaturat.

Provocarea la acest tip de abordare este ca majoritatea oamenilor au atatea informatii pretioase in PC-urile lor – fisiere, documente, fotografii, cat si diferite softuri folosite usual ca Microsoft Office sau playere media – pe care nu le doriti inlaturate odata cu virusul.

Nu-mi pierde informatiile!

Serviciile RTA de formatare acopera toate tipurile de probleme. In prima faza facem un backup al hardului dvs., formatam si reinstalam de la zero sistemul de operare. Apoi aplicam toate sistemele de securitate cu update-uri si reinstalam antivirusul impreuna cu posibile update-uri. Va readucem datele salvate si reinstalam softurile aditionale (cum ar fi Microsift Office, Google Chrome etc.) astfel incat sa va bucurati de un sistem nou, functional si cu toate informatiile intacte.

Daca credeti ca aveti un virus in calculatorul dvs. apelati la serviciile RTA la nr. de telefon +40 238 554 040 / 0740 238 763 si luati legatura cu unul din specialistii nostri sau lasati calculatorul la sediul nostru pentru o scurta evaluare.