Aveti nevoie de ajutor pentru calculatorul dvs.?

Intelegem urgenta repararii PC-ului dvs. cat mai repede. Noi, cei de la RTA, ne mandrim cu serviciile noastre profesionale si prompte. Asiguram service la sediul clientului la nivel local (+ zonele invecinate) sau la sediul nostru de vanzari si service din Nehoiu, Buzau.                              reparatii

Este vremea sa va faceti upgrade-urile?

Nu este nimic neobisnuit sa negociati dur cu un agent de vanzari cand acesta insista sa cumparati un PC nou in locul celui pe care dvs. il doriti reparat. Intelegem importanta pe care un computer mai vechi o are mai ales cand nu va permiteti sa achizitionati unul nou. Putem “insufla” viata computerului dvs. pentru a avea performante fara costuri exagerate.

Solicitati o interventie

     La sediul dumneavoastra

Pentru a programa o vizita a tehnicienilor nostri, va rugam sa completati formularul de CONTACT sau sa ne contactati direct.

     La sediul nostru

Nu este necesara o programare! Simplu, aduceti calculatorul dvs. (de obicei doar unitatea centrala sau laptopul sunt suficiente) la sediul nostru din Nehoiu. Ne vom stradui sa va reparam calculatorul in 2 zile lucratoare.

adresaStrada Valea Nehoiului, Nr. 60, oras Nehoiu, Buzau

     Remote (la distanta)

Unele probleme pot fi rezolvate fara ca tehnicienii nostri sa vina la dvs. (sau dvs. la noi), putem sa va accesam calculatorul de la distanta. Astfel solutionam probleme ca setari de email sau cele legate de software (instalari diverse programe, update-uri, etc). Pentru a solicita asistenta remote, simplu:

1. Sunati-ne la 0740.238.763 / 0238.554.040.

2. DESCARCATI softul nostru de Suport Remote – cu permisiunea dvs. acesta ne va permite sa accesam de la distanta calculatorul.